Linda van der Giessen

Een samenwerking tussen Linda en mijzelf zie ik als zeer positief. Door onze krachten te bundelen kunnen wij op meerdere gebieden de gezondheid van onze cliënten ondersteunen.

 

Linda van der Giessen,ik stel me graag even aan u voor:
Ik ben natuurgeneeskundige therapeut. Maar eigenlijk vind ik mijzelf meer een gezondheidscoach. Als coach begeleid ik mensen die ervoor kiezen hun gezondheid op een meer natuurlijke manier te ondersteunen. De reguliere geneeskunde zet voor medische klachten niet natuurlijke medicatie in. De medicatie onderdrukt echter vaak de klacht, omdat bij deze manier van denken weinig tot geen aandacht is voor het ontstaan van de klachten.

Als natuurgeneeskundig therapeut richt ik mij tijdens de behandeling vooral op het ontstaan van de klacht. Ik richt de behandeling op het herstellen van het  zelfgenezend vermogen van het lichaam en ondersteun dat met middelen die de natuur ons biedt. Hierbij kun je denken aan homeopathie, mineralen en voedingssupplementen. Bij de behandeling maakt ik gebruik van een EAV-apparaat. Dit meetapparaat geeft mij inzicht in het functioneren van het lichaam. De meting vindt plaats door elektra-acupunctuur en voor het bepalen van de geschikte middelen maak ik gebruik van bioresonantie.

Bioresonantie therapie

Dit is een alternatieve geneeswijze die er vanuit gaat dat elk orgaan een specifieke trilling of frequentie van  elektromagnetische aard heeft. Met behulp van een EAV meetapparaat  kunnen deze frequenties worden opgemeten. Een EAV- apparaat is een instrument waarmee het lichaam onderzocht kan worden op verstoringen van vooral lichamelijke aard.

Aan de hand van deze meting wordt duidelijk welk orgaan of welk deel van het lichaam uit balans is. Wanneer het lichaam uit balans is, kan de energie van het lichaam niet meer doorstromen. Organen werken dan niet meer zoals het hoort en daardoor kunnen er lichamelijke klachten ontstaan. Houden deze klachten lang aan, dan kan men zich onbehagelijk of zelfs ziek voelen. Na een meting, die plaats vindt op handen en voeten, wordt door middel van test ampullen onderzocht wat nodig is om het lichaam weer terug in balans te krijgen en klachten afnemen of zelfs verdwijnen. De test ampullen kunnen bestaan uit homeopathische middelen of bijvoorbeeld middelen op basis van mineralen e.d. De bioresonantie therapie kan succes hebben bij vele aandoeningen  variërend van hoofdpijn, allergie, eczeem, gewrichtsklachten en spijsverteringsklachten, virusziekten en bacteriële infecties.

 

Indien je een bericht achterlaat via het contactformulier neem ik zo snel mogelijk contact met je op.