aanbod- TP Santé

Aanbod

Samen naar een gezonder en energieker leven

Herken je een of meerdere stellingen?

 

Je bent moe, futloos en niet vooruit te branden. ‘s Morgens is je bed groot en jij voelt je heel klein en na het slapen zelfs nog doodmoe?

Je kampt al jaren met overgewicht, de eerste gevolgen komen in zicht zoals hoge bloeddruk, hoog cholesterol en verhoogd suikergehalte in het bloed?

Je hebt maag – en darmklachten maar de oorzaak kan niet worden gevonden?

Je hebt last van overgangsverschijnselen en je wilt deze de baas worden maar dat lukt maar niet, hulp van een coach met ervaring is welkom?

Je bent bang om te falen, je hebt al zoveel geprobeerd, je schaamt je. Er zijn zoveel andere dingen die belangrijker zijn dan je eigen gezondheid. Je plaatst jezelf voor de zoveelste keer achteraan in de rij.

Je denkt dat je ook zonder een coach gemakkelijk zelf de klachten kunt oplossen. Je weet het zeker, je gaat gezonder leven door gewoon minder te eten, maar je blijft maar in een cirkeltje ronddraaien met weinig tot geen effect.

Je bent bang dat als je begint bij mij. Dat ik jou vertel  dat je niks meer mag en daar heb je geen zin in. (Ik beloof je dat dat niet zo is!)

 Maar toch wil je van je klachten af of dat nu is:

 • Overgewicht
 • Ondergewicht
 • Je fitter voelen
 • Jezelf op de eerste plaats zetten
 • Je stress verlagen
 • Overgangsklachten verminderen
 • Maagklachten oplossen
 • Darmklachten oplossen
 • Eczeemklachten verminderen
 • Oedeem en lipodeem aanpakken
 • Rosacea verminderen
 • Intoleranties en allergieën ontdekken en hierop inspelen
 • Hormonen weer in balans brengen
 • De waardes van je bloedsuikerspiegel laten dalen
 • Cholesterol waarde omlaag
 • Vitamines en mineralen op peil
 • Bloeddruk waardes weer op niveau
 • Inzicht krijgen in micro-organismen in je lichaam

 

Gezondheid is levensgeluk

Het zou toch zo fijn zijn als je weer met een gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde de dag doorleeft. Je het gevoel krijgt dat je de hele wereld aankunt. Je zonder na te denken een uitnodiging mag accepteren. Je jezelf mag presenteren zoals je bent in volle gezondheid. Je zonder angst over de gevolgen van de klachten door het leven mag. Wat zou dat een stuk makkelijker voor je zijn.

Breder kijken dan alleen naar kilo’s gewicht

Ik ben Thea Peeters en als vitaliteitscoach kijk ik breder naar de oorzaak van de klacht en dan pakken we dit samen aan. Door samen een uniek plan te schrijven gaan we jouw huidige leefstijl op een prettige manier aanpassen. Je gaat verbetering voelen van jouw gezondheid. Door via de bloedtest de mogelijke oorzaken zwart op wit te ontvangen wordt het voor jou ook echt duidelijk waar de schoen wringt en samen gaan we dit op een voor jou passende wijze vorm geven.

Een duurzame leefstijl

Je hebt al diverse diëten geprobeerd en dan ook ervaren dat een snel resultaat niet blijvend is. Het zal niet werken als je menu’s van anderen gaat kopiëren, je jezelf tekort doet of de Quick-fix industrie steunt. 

Ha Ha Quick-fix industrie, ja ik bedoel de snelle methodes zoals een maaltijd shake en puntentellen om succes te boeken met bijvoorbeeld afvallen. De tijd leert echter dat als je hard rent je ook snel kunt struikelen. En je zit niet te wachten op een jojo-effect want daardoor worden bovenstaande klachten net getriggerd. Als je nieuwe leefstijl bij jouw past en jouw letterlijk op het lijf is geschreven dan hou je deze ook vol. Dan pas is deze nieuwe gezondere leefstijl voor jouw ook duurzaam.

De oplossing zit niet aan de oppervlakte

Ook zijn er meerdere hormoonzalfjes op de markt om klachten van eczeem of allergieën terug te dringen. Helaas ben je dan enkel op de oppervlakte de gevolgen aan het bestrijden en niet de oorzaak die van binnenuit de klacht vormt. Dat maakt dat onderzoek zo belangrijk is.

Steun van de Vitaliteitscoach

Natuurlijk kun je heel veel zelf doen, beter nog ik ben niet degene die jou leefstijl verandert. Wat ik wel doe is jou helpen, motiveren, een steuntje in de rug geven als het even tegen zit. Graag deel ik al mijn kennis met jou welke je nodig hebt om op een gezonde, effectieve manier jouw doel te behalen en te behouden. Samen gaan we op onderzoek uit om de oorzaak te achterhalen.

Karin verteld in het kort wat de bloedtest haar heeft gebracht, luister naar haar verhaal.

Monique ruimde haar kast op:

zij schrok van deze broek, ik kan er nu wel 2 á 3 x in.

Ongelooflijk dat ik zulke stappen heb mogen zetten, stappen naar meer zelfvertrouwen, grotere eigenwaarde, meer energie en ik ben veel beweeglijker. 

Mijn voeding diende mijn lichaam niet. Ik at meerdere producten die mijn lichaam niet tot vetverbranding deden aanzetten in tegendeel.

Door mijn drukke bestaan met 2 kleine kinderen plaatste ik mijzelf vaak op de achtergrond. Ik was niet bezig met mijn ik, alles andere was belangrijker. Nu merk ik dat ik veel meer energie heb en dit ook naar mijn gezin toe uitstraal. Wat je geeft krijg je ook terug. Fiets maar eens lachend , veel mensen lachen terug . Dat was een tip van Thea die me altijd is bijgebleven. Wie goed doet, goed ontmoet. Ik ben het waard en deze broek gaat naar de kleding box. Plek voor 3 nieuwe broeken in de kast!

ik en mijn broek

Tineke is zo enthousiast , dank je wel hiervoor, zie onderstaand aanbod voor meer info.

Onderzoek naar de klacht met  aanvullend los consult 

 EMB bloedtest met een aanvullend consult na ongeveer 6 weken.   
       
Geheel of gedeeltelijke vergoeding door diverse  zorgverzekeraars 

betaling in termijnen mogelijk

€375.00

Onderzoek naar de klacht met een aanvullend traject

EMB bloedtest met een aanvullend traject van 7 consulten van 30 minuten.

 Geheel of gedeeltelijke vergoeding door diverse  zorgverzekeraars 

betaling in termijnen mogelijk

€595.00

Onderzoek naar de klacht met 1 jaar persoonlijke begeleiding

EMB bloedtest met 12 consulten van 30 minuten die naar invulling van eigen behoefte plaatsvinden.

Geheel of gedeeltelijk vergoeding door diverse zorgverzekeraars

betaling in termijnen mogelijk

€875.00

 

Strippenkaart voor 1 jaar

Maandelijkse consulten om die stok achter deur te hebben. Je kunt het nu alleen maar die maandelijkse checks helpen jou om extra gemotiveerd te blijven en de nieuwe gewoontes te automatiseren.

12 consulten  te verdelen over 1 jaar.

Geheel of gedeeltelijk vergoeding mogelijk door diverse zorgverzekeraars

betaling in termijnen mogelijk

€550.00

emb bloedtest in Venlo-Blerick ook online

EMB Bloedtest op afstand.

Woon je verder weg, is het voor jou niet mogelijk om naar mijn praktijk te komen, dan kan ik de uitslag van de bloedtest met je bespreken via watsapp video, face time of zoom.

Hoe gaat het te werk?

1.Je vraagt een online bloedtest aan via het contact formulier of een appje.

2. Er volgt een intake online (1uur) en je betaald de kosten via een tikkie of je maakt het bedrag over op mijn bankrekening. 

3. Na ontvangst van de betaling stuur ik het pakketje op zodat je zelf nog het bloed kunt prikken. hierbij ontvang je een filmpje met de handleiding.

4. Je stuurt het pakketje zoals afgesproken op naar het lab.

5. Het duurt 5 tot 15 werkdagen voordat ik de uitslag heb, we maken een afspraak van 1,5 uur voor de uitleg, advies en plan van aanpak.

6. Je gaat aan de slag en na 6 weken hebben wij nog een vervolgafspraak van 30 minuten. 

Totale traject kost: € 395.00

meer info over de bloedtest op :

EMB Bloedtest

eerste hulp bij stress

EERSTE HULP BIJ STRESS

Vaak ben je zo aan je stressbeeld gewend dat je nog niet meer voelt dat je de hele dag met een overvolle rugzak op je schouders onderweg bent. De EMB test brengt de fysieke klachten met de daarop aansluitende behandelingen in beeld. Het energetische gedeelte; een benadering die niet alleen kijkt naar je fysieke gesteldheid, maar ook naar hoe je je voelt, wat je voldoening geeft of waarin je tegengehouden voelt. Maar ook waar er blokkades zitten in het vrijelijk stromen van jouw levensenergie. Deze inzichten worden via de blauwdruk van jouw unieke persoon in kaart gebracht. Hierop gaan wij in een coaching traject van 7 stappen met jouw aan de slag om je meer inzicht te laten krijgen in de persoon die je daadwerkelijk bent en hoe van hieruit te handelen. 

Een uniek traject in Nederland waar we de EMB bloedtest combineren met coaching n.a.v. jouw persoonlijke blauwdruk. Door Human design en Quantum Fysica te combineren met de uitslag van de bloedtest krijg je inzicht in de aanpak van je fysieke en je mentale klachten. 

kijk voor meer info op:

www.eerstehulpbijstress.com

Thermografie

via deze medische thermografie kun je pijnklachten, blessures, bepaalde ziekte processen in beeld laten brengen.

Je kunt kiezen voor een totale bodyscan maar ook voor een pijnloze mammografie. De gulden middenweg is de gezondheidsscan voor zowel de man als de vrouw.

burn-out coach

Stoelmassage

Een vitaliteitscoach kijkt naar 3 pijlers; voeding, beweging en ontspanning.

Daar ontspanning de verbinder is van die drie, merk ik in de praktijk hoe belangrijk en noodzakelijk het is om daarmee groots aan de slag te gaan.

Een stoelmassage kost €35.00

stoelmassage

Monique zegt:

Ik viel niet af , had allerlei klachten en was doodop toen ik bij Thea in de praktijk kwam. Ik wist niet waar ik moest beginnen. Als mijn vriendinnen een stuk gingen lopen moesten ze voor mij een taxi regelen. Ik at liever frikandellen dan iets gezonds.

Thea is bij mij thuis gekomen en heeft mijn situatie in kaart gebracht en wij zijn aan de slag gegaan met gezondere voeding, beweging en ontspanning.

Wat de voeding betreft ben ik veel meer groenten en vis gaan eten. Meer structuur en minder bewerkte voeding. Eiwitrijke voeding die bij mijn sporten paste.

Qua sporten ben ik aan de slag gegaan met een personal trainer en met een groep die samen trainde om uiteindelijk aan Venlo stormt mee te doen. Wat zo mooi was dat mijn personal trainer en Thea mee liepen . Ik had nooit gedacht dat ik dat kon.

voor en na
samen 35 kg lichter in vet

Suus en Robbie:

 

Samen zijn we de strijd aangegaan, samen zijn we 35 kg lichter met alle voordelen die erbij horen;

Weer kunnen sporten, beter in ons vel en energie voor 10!!!

Natuurlijk gingen we na de adviezen van Thea meteen aan de slag. Fijn was het gevoel dat we elkaars buddy konden zijn. 

Samen sporten maar ook samen feesten en bij dat laatste wisten we elkaar ook te stimuleren om meer maat te houden.

Het soort eten veranderde stap voor stap en het sporten ging geleidelijk aan ook beter. Het moeilijkste vonden wij nog de ontspanning. We hebben beiden een drukke baan maar ook daar wordt aan gewerkt.

In ieder geval hebben we besloten om door te zetten want wat we doen past goed bij ons en we willen echt niet meer terug naar hoe het was in het begin.

Julia zegt:

Ik viel niet af was lusteloos en had last van allerlei kwaaltjes. Thea wilde eerst onderzoeken wat de oorzaak was en ik begon met een bloedtest. Daarna ben ik nog een thermografie gaan doen en uiteindelijk ook bioresonantie. Ik wilde alle obstakels weg ruimen om een beter en gezonder ik te krijgen. Ik durfde niet meer de Bühne op om te zingen ik schaamde mij voor mijn uiterlijk en nu enkele maanden later kan ik zeggen:  Er zijn ups en downs zoals altijd in het leven, maar ik ga nog steeds voor een nog gezonder lichaam ik ben er nog niet, ik zal altijd voor ogen houden hoe het is geweest en daar wil ik nooit meer naar terug, trots op mezelf!

Astrid vertelt:

met jouw hulp ben ik uiteindelijk zo’n 20 kg afgevallen! Iets wat ik voor onmogelijk zag omdat ik MS heb en daardoor niet makkelijk kan bewegen/sporten. Met jouw hulp ben ik anders gaan eten en is mijn spijsvertering verbeterd en heb ik mijn doel bereikt! Mijn voeding zorgt ervoor dat ik inwendig blijf bewegen, dat werkt voor mij uitstekend.

Nu volhouden en nog iets meer ervan af, super bedankt!!

groetjes Astrid Schuldink

Vergoedingen

 

Coaching en advies door een gewichtsconsulent worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Een voordeel is dat het eigen risico niet eerst gebruikt hoeft te worden aangezien direct aanspraak wordt gemaakt (mits afgesloten) op de aanvullende verzekering. Bovendien wordt de vergoeding voor gewichtsconsulten meestal uit een ander “potje” betaald dan dat van een diëtiste.  Consulten worden ook in 2022 vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars. Een duidelijk overzicht is te vinden op de site van onze beroepsvereniging.

Sinds 1 juni 2019 is Thea Peeters natuurgeneeskundig therapeut. Ze is geaccrediteerd bij de BATC met nummer BR-02945. Haar diensten vallen onder “alternatieve geneeswijze”. Alle informatie over vergoedingen van alle zorgverzekeraars vind je terug in de vergoedingenlijst. Bij twijfel kun je navraag doen bij je zorgverzekeraar. Stel daar de vraag of de diensten/consulten van TPsanté, Thea Peeters, met registratienummer 02945, geregistreerd bij het BATC, vergoed worden.

Let op:

 • Iedere zorgverzekeraar vergoedt tot een bepaald maximum! Indien je dit bereikt hebt, wordt er geen vergoeding meer gegeven
 • Indien je een collectieve verzekering hebt afgesloten, gelden andere voorwaarden en vergoedingen! De Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten blijft zich hard maken voor de vergoedingen door de verzekeraars.
  Daarom is het mogelijk dat uw zorgverzekeraar nog niet genoemd staat, maar dat zij wel (gedeeltelijke) vergoedingen verstrekken.
  Bij twijfel kun je je polis raadplegen of contact opnemen met je zorgverzekeraar.

5 natuurkundige principes

Ik werk volgens de vijf natuurgerichte principes van het BATC. De vijf natuurgerichte principes zorgen ervoor dat de therapeut zijn cliënt op een holistische wijze benadert. De diagnose en behandelmethode kunnen pas worden vastgesteld als de vijf principes zijn doorlopen. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat energie de basis is voor het functioneren van het menselijk lichaam. Zonder energie, kunnen de overige vier principes niet functioneren. Voor alle principes geldt een duidelijke prioriteits-rangschikking; een principe kan niet functioneren indien de werking van het voorgaande principe niet optimaal is.

1.Energie

Alles in en om ons heen bestaat uit energie. Zo is er grofstoffelijke energie die zich bevindt in materie, zoals bijvoorbeeld ons lichaam. Daarnaast heb je ook fijn stoffelijke energie die zich bevindt in alles wat ‘niet zichtbaar’ is, denk bijvoorbeeld aan de ‘lege ruimte’ om ons heen, onze chakra’s en ons aura veld.

De energiestromen in en om ons lichaam zijn noodzakelijk om te kunnen functioneren. Het energetisch systeem, zoals de chakra’s en de meridianen, kan bij een tekort aan energie namelijk niet optimaal werken. Hierdoor ontvangt het zenuwstelsel onvoldoende informatie en kunnen de organen en weefsels ontregeld raken. Indien een blokkade de energiestroom afsluit, kunnen dan ook emotionele en fysieke klachten ontstaan. Het heeft daarom prioriteit om de geblokkeerde energie weer in beweging te brengen en/of energie toe te voeren. Zonder energie kan er namelijk geen genezing plaatsvinden.

2.Prikkeloverdracht

De stroming van energie vindt plaats in alle lagen van ons lichaam. Het zenuwstelsel is één van deze lagen en wordt ook wel het communicatienetwerk van het lichaam genoemd. Via de hersenen wordt er namelijk door overdracht van impulsen (prikkels) gecommuniceerd met de rest van het lichaam. Als deze prikkeloverdracht goed functioneert, worden de signalen aan alle delen van het lichaam duidelijk doorgegeven en kunnen energieblokkades worden opgespoord. Zonder een goede geleiding kunnen functies van het menselijk lichaam stagneren.

3.Drainage

In deze hectische maatschappij worden ons lichaam en geest regelmatig belast met gifstoffen in geestelijke of stoffelijke vorm. Doordat ons lichaam hier dagelijks mee wordt verontreinigd, is er veel energie nodig om deze gifstoffen af te voeren. Indien de gifstoffen niet kunnen worden afgevoerd, kan dit invloed hebben op het communicatienetwerk van het lichaam waardoor het genezingsproces kan vertragen. Het is daarom van belang om onszelf regelmatig te reinigen van geestelijke en stoffelijke ballast.

4.Voeding

Een goede voeding is nodig om het lichaam te voorzien van voedingsstoffen die we nodig hebben om optimaal te functioneren. Als het lichaam onjuiste voeding krijgt, kan dat leiden tot ziekte. Deze onjuiste voeding kan bestaan uit simpelweg ongezonde voeding, maar ook uit (gezonde) voeding die eerst wellicht goed voelde maar op een bepaald moment niet meer. We noemen dit ook wel de verdraagzaamheid van deze stoffelijke vorm van voeding. De verdraagzaamheid kan invloed hebben op het functioneren van ons menselijk lichaam en op onze psyche.

Naast de fysieke vorm van voeding is er ook een geestelijke vorm van voeding. Zo worden we door onze omgeving dagelijks gevoed door bijvoorbeeld uitdagingen, verwachtingen en overtuigingen. Geestelijke voeding kan echter ook vergiftigend werken, denk bijvoorbeeld aan oordelen en verwachtingen van anderen. Door je bewust te worden van belemmerende geestelijke voeding en deze op een andere manier te benaderen, zal er sneller genezing plaatsvinden.

5.Psyche

Fysieke, emotionele, mentale, spirituele en energetische aspecten van een mens zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Het is daarom belangrijk om naast de fysieke gesteldheid, ook naar de emoties en gedragspatronen te kijken. Door bewust te worden van bepaalde belemmerende patronen die mogelijk het helingsproces beïnvloeden, kun je deze denk- en gedragspatronen veranderen. Als laatste stap is het dus belangrijk op zoek te gaan naar deze patronen en te kijken hoe deze op een gezonde manier doorbroken en losgelaten kunnen worden.

Is je belangstelling gewekt? Wil je meer informatie of een afspraak?