EMB Bloedtest

emb bloedtest in Venlo-Blerick ook online

“Zonder bloed geen leven”

De Kracht van de EMB-Bloedtest: Holistisch Inzicht in Jouw Gezondheid

Bloed is het levenselixer dat door ons lichaam stroomt en zorgt voor de distributie van zuurstof, voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen. Met elke hartslag wordt bloed door onze vaten gepompt, zo’n 7000 keer per dag, met een uiterst waardevolle lading. Reguliere bloedtesten kunnen veel belangrijke informatie verschaffen, zoals bloedarmoede, ijzertekort en bepaalde infecties. Maar het bloed bevat nog veel meer waardevolle gegevens. Hier komt de EMB-bloedtest in beeld, een test die jouw bloed op een holistische/energetische manier onderzoekt.

De  EMB-bloedtest biedt een diepgaand inzicht in zowel fysieke als energetische belastingen. Wil je weten of je een tekort hebt aan vitaminen en mineralen? Of heb je al lange tijd klachten en wil je de oorzaak achterhalen? Slechte slaap, is de batterij leeg of heb je last van je darmen? De EMB bloedtest kan jou helpen bij deze vragen.  

Waarom is de EMB-Bloedtest Belangrijk?

De EMB-bloedtest is cruciaal omdat het een uitgebreid beeld geeft van jouw gezondheidstoestand. Het kan voedingstekorten, energetische verstoringen en andere belastingen identificeren die aan de basis liggen van je gezondheidsklachten. Of je nu een volledige gezondheidscheck wilt of specifieke klachten hebt, de EMB bloedtest biedt waardevolle inzichten.

Wat kan de EMB bloedtest aan het licht brengen?

Voedingstekorten:  Je hele vitamine en mineralen huishouding wordt in beeld gebracht. Ontdek tekorten aan vitaminen zoals B12 en D, mineralen zoals magnesium en zink, en spoorelementen zoals jodium en koper.

Energetische Verstoring: Identificeert energetische blokkades die jouw welzijn beïnvloeden. Fysieke en mentale klachten die kunnen ontstaan wanneer energiebanen uit balans raken. Het energielichaam is de blauwdruk van het fysieke lichaam om deze redenen gaan de klachten hand in hand met elkaar.

Lever- en Darmbelastingen: Krijg inzicht in leverfunctie, darmverstoring en de aanwezigheid van parasieten of schimmels.

Stress en Bijnieren: Meet de impact van stress op je bijnieren en de cortisolniveaus.

– pH-balans: Controleert de zuur-base balans van je lichaam. Het voedingspatroon wordt hierop aangepast.

Virale en Bacteriële Belastingen: Analyseert de aanwezigheid van virussen en bacteriën die jouw gezondheid kunnen beïnvloeden.

Hormoonbalans: Beoordeelt de hormonale status en mogelijke verstoringen in jouw hormonale systeem.

Intoleranties en Allergieën: Ontdek voedselintoleranties en allergieën. Een glutamaat (E6210) of histamine allergie zowel de voedselintoleranties of te wel de stofjes die een exorfine voor je lichaam zijn.

Vrije Radicale Belastingen: Meet de impact van vrije radicalen op je lichaam. De laaggradige ontstekingen en hoe sterk het immuunsysteem is.

– Omega 3 Vetzuren: Controleert de balans van essentiële vetzuren in je lichaam. De verhoudingen van Omega 3-6-9.

Welke energetische verstoringen van het lichaam kunnen er o.a. worden aangetoond met deze test?

 • Vrije radicaal belasting
 • Leverbelasting
 • Darmverstoring EMB Bloedtest
 • Parasiet- en schimmelbelasting (vaak dé reden van darmklachten)
 • Adrenale Status (stress, bijnieren, cortisol.)
 • pH balans
 • B12-status (word je B12 wel echt opgenomen in de cel?)
 • Vitaminepanel (onder andere vitamine D)
 • Mineralenpanel (denk aan magnesiumtekort of zinktekort)
 • Spoorelementenpanel (bijvoorbeeld een tekort aan jodium, koper)
 • Toxische belasting (te veel gifstoffen in je lichaam)
 • Virale belasting ( virussen)
 • Bacteriële belasting
 • Geopatische stress (stress van WIFI, zendmasten)
 • Pancreasinsufficiëntie (alvleesklier/insulineresistentie)

Ook worden andere reguliere waardes gemeten en geanalyseerd zoals:

 • Trombocyten (aantal bloedplaatjes)
 • Rode bloedcellen (erytrocyten)
 • Witte bloedcellen (leukocyten)
 • Hemoglobine (Hb, ijzer) en Hematocriet (Ht)
 • Mean Corpuscular Volume (MCV) en Concentration (MCHC)

De EMB bloedtest is meer dan energetisch!

Buiten de energetische meting met bio resonantie is er ook:

 1. De Hematologie; deze meting geeft het aantal bloedplaatjes, witte- en rode bloedcellen aan. De grootte van de bloedcellen en het HB.
 2. De Microscopie: dit onderzoek geeft uitslag n.a.v. de vorm van de bloedcel.

Hoe Werkt de EMB-Bloedtest?

De test begint met een bloedafname via de vingerprik, waarna het bloed wordt opgestuurd en in het laboratorium van Bilthoven wordt geanalyseerd op diverse parameters. Vervolgens krijg je een uitgebreid rapport met duidelijke inzichten in jouw gezondheid. Samen met Thea Peeters van TPsanté bespreek je de resultaten en ontvang je advies op maat. Dit kan in Beesel of online.

De EMB-bloedtest kijkt verder dan de reguliere bloedtest. Het biedt een holistisch beeld van jouw gezondheid, waardoor je gerichte stappen kunt nemen om jouw welzijn te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar de oorzaak van langdurige klachten of gewoon een volledige gezondheidscheck wilt, de EMB-bloedtest geeft je waardevolle informatie om je gezondheidsreis te ondersteunen.

Zet de eerste stap naar een betere gezondheid en ontdek wat de EMB-bloedtest voor jou kan betekenen. Jouw lichaam verdient het beste inzicht en de beste zorg.

                                                                             Hieronder een recensie die ik per watts app heb gehad.

recensie bloedtest