Recensies - TP Santé

Recensies

Hallo Thea,

in juni 2021 kwam ik bij jou in de praktijk bij Kazerne 12 in Blerick-Venlo doordat ik sport bij MY 35′. Al jaren was ik doodmoe en er werd vanuit mijn arts veel medicatie voorgeschreven, hierdoor bleef ik maar aankomen. Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen en de oorzaak kon achterhalen van mijn overgewicht. Ik zag het niet zitten om kant en klare menu’s te kopiëren en te volgen, ik wilde zelf “free- wheelen”. Natuurlijk heb je dan iemand nodig om je de juiste richting op te sturen. Ik deed bij jou de bloedtest en we zetten samen een plan op wat betreft suppletie aanvulling en voeding die bij mij past. Gelukkig geen strikt dieet want daar ben ik echt niet van. Je zette mijn gedachten op scherp, haalde mijn motivatie omhoog. Zo werd het voor mij duidelijk hoe ik zonder echt iets te missen duurzaam gezond kon eten. Net nog in Griekenland geweest en ja hoor wat miste ik? Na 2 dagen Griekse kost was de hang naar groente heel hoog, die mis ik nu, ik kan niet meer zonder!!!Nooit gedacht!!!

Door de bloedtest kwamen mijn hormonen en mijn voedingsintoleranties direct aan het licht en zo konden we direct aan de slag en was het voor mij ook heel duidelijk wat het probleem was.

Ik zou de bloedtest met een aanvullend traject zeker aan anderen adviseren, maar het is belangrijk dat je er klaar voor bent om je leven (leefstijl) te veranderen. Je hebt een sterke mindset nodig, veranderen kost tijd en energie.

Ik ben nu 16 kg kwijt, dit was niet echt moeilijk om te doen door de manier waarin ik door Thea werd begeleid. Het advies opvolgen en samen een mooi plan maken om te startten gaf dit mooie resultaat dat ik bereikte zonder honger te hebben. De nieuwe leefstijl is nu van mij, het helpt mij en voelt super goed,

PS. mijn voertaal is Engels en zelfs dat was geen issue tijdens de consulten, dank je wel voor je begeleiding en de mooie inzichten die je mij hebt gegeven,

Dorota, maart 2022 Venlo

 

Bloedtest inclusief traject

Hallo,

Toen ik bij jouw kwam was de balans in mijn leven, gezondheid helemaal weg. Ik at maar  raak, zonder na te denken. Ik dacht O mijn God hier moet ik wat mee, dit loopt de spuigaten uit!!!

Het eerste gesprek bij jouw voelde heel goed. Je bent persoonlijk en zeer betrokken. Ik begon met een traject(bloedtest en aanvullend consulten). Je gaf mij veel tips(puzzelstukjes) hierdoor heb ik veel uitgeprobeerd. Zodoende kon ik goed aanvoelen wat echt bij mij past.

De bloedtest was heel verrassend en interessant. Voor mij voelde het als inzicht krijgen in mijn persoonlijk spiegelbeeld. Dat was juist de reden dat ik meer motivatie, meer drive kreeg om dat te doen wat goed voor mij was en is.

Ik zit nu beter in mijn vel. Opnieuw heb ik de balans mogen vinden in wat bij mij past. Ik ben anders gaan kijken naar eten. Voor mij diende meer groente, minder brood , langere pauzes zonder eten. Een andere mindset. Inderdaad niet altijd met eten bezig zijn. Maar je ook niet meer slap voelen als je niet eet, de juiste voeding afgestemd op mij persoonlijk deed wonderen.

Doordat het traject is gekoppeld aan de EMB bloedtest kreeg ik voldoende handvaten en had ik (voor mij belangrijk) een stok achter de deur. Het heeft mij veel gebracht o.a.:

Kennis van nieuwe producten.

Ik kon de” knop” omzetten, ik kreeg zwart op wit bewijs van hoe het er bij mij van binnen aan toe is door de bloedtest, dit helpt enorm.

Eerlijke, duidelijke en persoonlijke begeleiding hierdoor kreeg ik de juiste spiegel voorgehouden.

Ik ben niet meer de hele tijd met eten bezig, dat is nu een oude gewoonte geworden.

ik maak nu duidelijke afspraken met mezelf, nee is nee en ja is ja.

Het is een enorme aanvulling bij de opvoeding van mijn kinderen, zij doen stapje voor stapje met mij mee.

Het traject met bloedtest is zeker een aanrader, zo persoonlijk en inzichtelijk uniek op de persoon afgestemd.

Bedankt Thea, ik kan nu zelf verder. Ik weet je te vinden als ik nog ergens tegen aan zou lopen,

Liefs Inge

Januari 2022 Venlo

gezonde voeding

gezonde eten is niet moeilijk

 

een mooi resultaat bereikt!!!

bijna 30 kg lichter !!

Goede voeding en de juiste sport, Helemaal in Balans

overgang kilo’s , ook deze werken wij weg met de juiste voeding, beweging en ontspanning

na de overgang.

juni 2021

juli 2021
– 10 kg vetmassa!!!

juni 2019

 

In Juni kwam ik binnen bij Thea, ik voelde me niet zo goed in m’n vel, ik was al 8 jaar aan t struggelen om m’n buikje weg te krijgen, heel veel trainen en gezond eten (dacht ik) maar m’n buikje ging niet weg. Veel dingen die ik at waren wel gezond, maar niet lichtverteerbaar, iets wat m’n tedere darmpjes niet aankonden. Ik had al 3 jaar maandelijks last van migraine, de medicijnen hiervoor hielpen wel om de aanvallen minder heftig te laten verlopen maar ze gingen niet weg. Nu 3 maanden later met de juiste begeleiding en support van Thea is EN m’n buikje weg (- 6 cm van m’n taille) EN heb ik geen migraine aanvallen meer gehad, TROTS!!
Thea is een echte TOPPER die kijkt naar wat goed is voor JOU!

Hoi Thea,

 

Bedankt  voor de interessante  en  leerzame workshop van 7 oktober 2017. Waar wij veel informatie hebben gekregen, die ik in de praktijk kan gebruiken.

 

Groeten Gerri de Ruiter gewichtsconsulent www.gerrideruiter.nl

 

Beste Thea,

De workshops van gewichtsconsulenten Nederland zijn altijd super leerzaam! Iedere bijeenkomst of workshop leer je nieuwe dingen die je uiteindelijk helpen om je bedrijf en diensten nog meer te verbeteren.

Ik was al 2 jaar bezig als gewichtsconsulent en had nog steeds geen klanten, ik had geen idee wat ik fout deed en hoe ik dat kon verhelpen. Op een gegeven moment wou ik zelfs de handdoek in de ring gooien, maar toen attendeerde een vriendin mij op GCN. Ik nam contact op met Thea en tijdens een gesprek kreeg ik weer volop zin en motivatie om door te gaan! Ik werd lid van GCN, volgde de gegeven adviezen van Thea op en  snel had ik eindelijk mijn eerste klant!!! De begeleiding tijdens de workshops hebben mij handvaten gegeven om mijn onderneming succesvol te maken. Zowel Thea als Mylene zijn 2 super vrouwen met een enorme kennisbank! Die tips en adviezen van deze 2 vrouwen hebben mijn kijk totaal omgedraaid (in de positieve zin van het woord)!!

Groetjes Xandra

augustus 2017

Recensies - Tp SantéMoniqueRecensies - Tp Santé

Met deze methode is het mij gelukt om 20 kilo af te vallen! Alleen de titel al: Ik mag alles eten mijn coach is Thea Peeters-Bodelier


kim

Mijn voornaamste doel met het programma “Ik mag alles eten” was om veel over voeding te leren en een lichaam te krijgen waarin ik mezelf thuis voel. Nou dit is ook gelukt in de periode dat ik het programma heb gevolgd ben ik ongeveer 6 kilo afgevallen. Nu zul je misschien denken dat dit niet veel is maar aangezien dit puur vet is en mijn spieren zijn bijgekomen kan ik hier heel erg tevreden over zijn. Ik ben dan ook erg bewust geworden van de keuzes die ik nu maak over eten. Door dit programma heb ik heel veel over eten geleerd en ook over het feit dat je je eigen keuzes maakt. Je mag ook echt alles eten alleen je beslist voor jezelf hoeveel en wanneer je een snoepje mag eten. Hierbij was de begeleiding ook super! Thea heeft mij erg goed begeleid en ook laten zien wat je eigenlijk op een dag eet aan suikers en vet. Dit had ik van te voren helemaal niet door, ik dacht dat ik goed at. Nou dit was stiekem toch niet helemaal waar. Door dit programma voel ik mezelf weer helemaal fit en ik ga nog steeds verder met afvallen ik heb mijn eindstreep nog niet bereikt maar dit gaat mij zeker lukken.

yannick
Hoi Thea,

Vanaf juni jl. volg ik het programma ‘Ik mag alles eten’ van je bij SportHelden.
Tijdens het eerste consult werd al snel duidelijk wat er aan de hand was. Mijn stofwisseling bleek stil te staan, omdat ik altijd te weinig at. Ik schrok toen ik je dagelijkse adviezen voor de eerste week zag. Zoveel had ik echt nog nooit op één dag gegeten. Na een week zag ik al resultaat en het resultaat bleef. Ik ben zelfs verder gekomen dan mijn einddoel.

Dankzij je persoonlijke en fijne manier van coachen is het me gelukt om mijn levensstijl aan te passen. Je adviezen zijn realistisch en goed toe te passen (ook in een druk en onregelmatig leven).
Naast het volgen van het programma ben ik ook aan de slag gegaan met Personal Trainer Juun Mooi. Tijdens de trainingen zorgde Juun ervoor dat ik alles uit mezelf haalde. En hij motiveerde me om dit voort te zetten als ik alleen trainde met zijn trainingsschema’s.

Jullie vormen samen de perfecte combinatie om gewicht te verliezen. Door jouw adviezen op te volgen en te trainen met Juun ben ik meer dan 10 kg afgevallen. Ik voel me weer fit, energiek en zelfverzekerd!
Het programma ‘Ik mag alles eten’ en het trainen met Juun kan ik iedereen aanbevelen!

Bedankt voor alles!

Groetjes


Paar maanden geleden was ik moe, futloos, had “tijd over”. Totaal geen
energie. Een vriendin van mij wees me op het programma ben-fit bij
Sporthelden.
Deze combinatie van voeding, bewegen en ontspanning werkt. Heb nu de twaalf
weken afgerond en voel met weer een stuk fitter, heb meer energie en in mijn
bolletje is het ook weer wat rustiger.
De voedingslijsten die je iedere week aangereikt krijgt heb ik in het begin
trouw gevolgd, maar naar mate je er langer mee bezig bent ga je je eigen weg
hierin zoeken. En dat werkt prima. En nu deze lijn doorzetten, daar zit voor
mij de uitdaging in en dat je natuurlijk niet in valkuilen trapt.
Thea bij deze nogmaals bedankt voor je begeleiding.

Groetjes Elles


Linda

In april 2015 had ik besloten dat ik nu toch echt wat aan mezelf wilde veranderen, maar dat ik door al de verschillende dieeten niet meer wist wat nou eigenlijk echt goed was voor mijn lichaam. Op aanraden van een vriendin kwam ik bij Thea uit in Beesel. Ze had 2 programma’s en bij mij pastte het beste het om het zo te zeggen “blijf eten wat je al eet, we gaan dit alleen met tips finetunen”. Dat vond ik erg prettig, want als je opeens vanalles moet wijzigen of kopen houd je het vaak niet vol, de basis moet eigenlijk al in je systeem zitten. Het allerfijnste vond ik dat je echt “alles mag eten”, maar dat je bepaalde keuzes maakt om iets te vervangen of minder ervan te eten. Want zodra ik het idee heb dat ik iets niet mag eten, wil ik het juist hebben en spookt het door mijn hoofd! Wat uiteraard niet uit kan blijven is dat je wel iets van beweging of sport moet gaan doen, zoek uit wat je leuk vind zodat je het ook volhoud! Mijn grootste valkuil was toch wel gezellig een wijntje drinken en dit wil ik ook niet laten…maar daar tegenover staat of wat bewuster qua hoeveelheid of de dag erna keihard sporten! Ik heb echt heeel veel aan de tips en ideeen van Thea gehad, de bewuste alternatieven en eindelijk een normaal eetpatroon aangenomen! Het is nu augustus en ik houd het nog steeds “vol”; dit komt vooral omdat het geen volhouden is, maar nu een leefstijl! Het is nu augustus en qua kilo’s ben ik niet heel erg veel afgevallen, mijn doel was ongeveer 5 kilo en het zijn er 3 geworden, maar mijn vetpercentage is aanzienlijk gedaald en omgezet in spiermassa en dat is veel belangrijker dan de kilo’s waar we ons altijd op focussen! Dus tevreden? Ja – heel zeker! Ik kan echt iedereen die niet lekker in zijn vel zit aanraden dit op te pakken bij Thea, want er is niet fijners dan je lekker voelen! Maar niets komt voor niks, je moet er wel voor werken, maar met Thea als je wing-woman komt dat helemaal goed!! Bedankt Thea!! Gr. Linda


Truus
Bij deze wil ik jou mijn ervaring vertellen van de laatste maanden.

In het kort kan ik vertellen dat ik nu heel anders met eten omga, en ik geen liefde/haat verhouding meer heb met mijn weegschaal.

Het meer bewegen doet mij heel goed, voel me fitter en heb er daarnaast

ook veel plezier aan.

Mijn conditie is vooruit gegaan, ondanks dat ik verwachtte meer aan

gewicht te verliezen. Mijn verwachting heb ik nu bijgesteld en ben tevreden zoals het nu gaat en mijn eetpatroon is ook veranderd en is beter dan voorheen.

Dus ik ga zo door en ieder pondje wat er dan nog vanaf gaat is meegenomen

en wil ik mezelf ook accepteren zoals ik ben, ook dankzij jouw ondersteuning,

heeft me goed gedaan dank je wel Truus


Carin
Hallo Thea,

Ben al vanaf februari jl. bezig met Ben Fit, het voedingsprogramma van jou bij a LVita Sana. Ik ben super tevreden over het Ben Fit concept. Geen honger gevoel en toch een aantal kilo’s kwijt. Dat heb ik uiteraard aan mezelf te danken (per slot van rekening moet je het zelf doen), maar ik heb ook veel aan het coachen van jou gehad en dat heb ik nog. Ik heb enorm veel steun en tips van jou gekregen gedurende de periode dat ik bezig ben. Het “gezonde eten” is inmiddels mijn tweede natuur geworden, het gaat al bijna vanzelf. Al zondig ik ook af en toe, dan weet ik wat ik moet doen om in elk geval mijn gewicht te handhaven. Bovendien verlies ik nog steeds gewicht en daar gaat het om. Ook voel ik me veel fitter en zit lekkerder in mijn vel.

Het is een aanrader voor iedereen die op een gezonde, goede manier wil afvallen.

Thea, nogmaals bedankt voor je steun en support.

Groetjes,
Carin


Janniek
Hoi Thea,

Vanaf juni jl. volg ik het programma ‘Ik mag alles eten’ van je bij SportHelden.
Tijdens het eerste consult werd al snel duidelijk wat er aan de hand was. Mijn stofwisseling bleek stil te staan, omdat ik altijd te weinig at. Ik schrok toen ik je dagelijkse adviezen voor de eerste week zag. Zoveel had ik echt nog nooit op één dag gegeten. Na een week zag ik al resultaat en het resultaat bleef. Ik ben zelfs verder gekomen dan mijn einddoel.

Dankzij je persoonlijke en fijne manier van coachen is het me gelukt om mijn levensstijl aan te passen. Je adviezen zijn realistisch en goed toe te passen (ook in een druk en onregelmatig leven).
Naast het volgen van het programma ben ik ook aan de slag gegaan met Personal Trainer Juun Mooi. Tijdens de trainingen zorgde Juun ervoor dat ik alles uit mezelf haalde. En hij motiveerde me om dit voort te zetten als ik alleen trainde met zijn trainingsschema’s.

Jullie vormen samen de perfecte combinatie om gewicht te verliezen. Door jouw adviezen op te volgen en te trainen met Juun ben ik meer dan 10 kg afgevallen. Ik voel me weer fit, energiek en zelfverzekerd!
Het programma ‘Ik mag alles eten’ en het trainen met Juun kan ik iedereen aanbevelen!

Bedankt voor alles!

Groetjes Janniek


Anoniem

Ik ben een half jaar geleden door de huisarts doorverwezen naar Thea, ivm een onregelmatig eetpatroon. Af en toe had ik last van eetbuien en af en toe at ik veel te weinig en vaak ongezond. Verder had ik een gezond BMI en hoefde ik niet af te vallen of aan te komen. Ik voelde me elke dag energieloos en mijn dagelijkse bezigheden kwamen eronder te lijden. Ik had al veel interesse in en kennis over gezonde voeding maar het toepassen was een probleem. Samen met Thea ben ik stap voor stap gaan werken aan een gezond eetpatroon. We begonnen met de ochtend en namen er steeds een eetmoment bij. Zo eet ik nu ongeveer zes keer per dag. Aangezien ik ook spieren wilde aanmaken, werd het een eiwitrijk dieet. Na ongeveer vier maanden kan ik zeggen dat ik vetmassa kwijt ben en spiermassa heb aangemaakt. Tuurlijk komt dit ook door het sporten, waar ik nu weer energie voor heb gekregen omdat ik simpelweg de goeie voedingsstoffen binnenkrijg. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik Thea heel erg dankbaar ben aangezien ik het niet zonder haar begeleiding zou hebben kunnen doen. Het werd ook nog eens door mijn zorgverzekeraar vergoed, waardoor ik niks heb hoeven betalen terwijl ik er zeker wat voor over zou hebben omdat wat ik hebt bereikt onbetaalbaar is!
Een aanrader voor jong/oud, dik en dun!

en ik mag alles eten klant


La Vita Sana Healthclub

La Vita Sana Healthclub werkt nu al enkele maanden samen met Thea. Hierbij valt ons op dat Thea een keiharde werkster is welke als doel heeft om de levensstijl van mensen te veranderen.

Dit waarderen wij enorm en zijn ook blij dat wij met Thea kunnen en mogen samenwerken!

Een aanwinst voor onze organisatie!!!


Ans
Thea jij doet dit in mijn ogen geweldig en voeding gewicht en mentalcoach ik heb er heel veel aan en vooral ook omdat je als persoon bij mij past voel me heel goed bij jouw en durf ook te komen als ik een kl zwaarder ben terwijl Dat voorheen een mega drempel voor me was voel Me beter in mijn vel . Liefs Ans