aanbod Vergoedingen - TP Santé

Vergoedingen

Vergoedingen

Coaching en advies door een gewichtsconsulent worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Een voordeel is dat het eigen risico niet eerst gebruikt hoeft te worden aangezien direct aanspraak wordt gemaakt (mits afgesloten) op de aanvullende verzekering. Bovendien wordt de vergoeding voor gewichtsconsulten meestal uit een ander “potje” betaald dan dat van een diëtiste.  Consulten worden ook in 2020 vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars. Een duidelijk overzicht is te vinden op de site van onze beroepsvereniging.

Sinds 1 juni 2019 is Thea Peeters natuurgeneeskundig therapeut. Ze is geaccrediteerd bij de BATC met nummer BR-02945. Haar diensten vallen onder “alternatieve geneeswijze”. Alle informatie over vergoedingen van alle zorgverzekeraars vind je terug in de vergoedingenlijst. Bij twijfel kun je navraag doen bij je zorgverzekeraar. Stel daar de vraag of de diensten/consulten van TP Santé Thea Peeters met registratienummer 02945, geregistreerd bij het BATC, vergoed worden.

Let op:

  • Iedere zorgverzekeraar vergoedt tot een bepaald maximum! Indien je dit bereikt hebt, wordt er geen vergoeding meer gegeven
  • Indien je een collectieve verzekering hebt afgesloten, gelden andere voorwaarden en vergoedingen!De Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten blijft zich hard maken voor de vergoedingen door de verzekeraars.
    Daarom is het mogelijk dat uw zorgverzekeraar nog niet genoemd staat, maar dat zij wel (gedeeltelijke) vergoedingen verstrekken.
    Bij twijfel kun je je polis raadplegen of contact opnemen met je zorgverzekeraar.