TPSante 5 jaar!

Vandaag precies 5 jaar geleden heb ik de knoop doorgehakt en ben begonnen met TPsante! Eerst heb ik er nog 20 uren in de week naast gewerkt, maar al snel stopte ik mijn energie volledig in mijn praktijk. Ik mag trots vertellen dat ik dit met de steun van mijn gezin, mijn cliënten, de zakenlijke partners en mijn vriendenkring heb mogen realiseren. 5 jaar geleden begon ik met een punt te zetten achter …….en startte ik met dromen,durven doen!

De komende weken volgen dan ook enkele leuke acties waar ik jullie graag voor wil uitnodigen om samen met mij dit lustrum te vieren.
De eerste actie die op de planning staat is een wandeling van ongeveer 1,5 uur rondom Beesel welke op 4 augustus start om 9.00 uur. Vertrek vanaf TPsante. Inschrijven mogelijk via het evenement op FB.of door contact met ons op te nemen. Inschrijven mogelijk tot 2 augustus.