E-coaching plus - TP Santé

Ik mag alles eten-methode

Informatie over de “ik mag alles eten” methode
De “ik mag alles eten” is gecreëerd uit onvrede over huidige methodes om af te vallen. Onze afslankmethode is gebaseerd op het maken van nieuwe keuzes, het zoeken naar alternatieven en niet door het verbieden van bepaalde voedingsmiddelen. Gewicht verliezen is daardoor niet het uitgangspunt maar een logisch gevolg. We besteden aandacht aan zowel gezonde voeding, beweging en ontspanning. Op het moment dat je je eetgedrag en -gewoonten gaat veranderen zal jouw leefstijl veranderen en zul je gewicht gaan verliezen. Wij geloven in een combinatie van kennis/gesprekken/opdrachten en motivatie. Op deze manier is bewezen dat de kans op blijvende gedragsverandering en gewichtsverlies het grootst is.

Ik mag alles eten” is geen dieet maar een manier van leven!
Een “Ik mag alles eten” traject bestaat uit een kennismakingsgesprek, een intakegesprek en vervolgens 4 of 8 vervolggesprekken. Tijdens het intakegesprek worden veel vragen gesteld om je eetpatroon en eetgedrag in kaart te brengen. Ook wordt het eetdagboek dat je voor het intakegesprek dient in te vullen doorgenomen en worden er persoonlijke adviezen gegeven en jouw voedings- en leefpatroon nog beter gemaakt.
Daarna start het “echte” traject en ga je samen met mij en het werkboek aan de slag. Tijdens het traject leer je patronen en gewoonten doorbreken en worden je handvatten aangereikt waardoor je inzichten krijgt in je valkuilen.

Voor wie?
Voor iedereen die gewicht kwijt wil of wil aankomen, gemotiveerd is EN bereid is om zijn leefstijl te veranderen.
Tijdens dit coaching traject hoef je geen honger te lijden, wel ga je anders eten dan je waarschijnlijk gewend bent.
Bij GCN zien we het afvallen/ aankomen als de eerste stap, het begin. Heb je je streefgewicht bereikt? Dan begeleiden we jou om op gewicht te blijven en de nieuwe eetgewoonten en -gedrag vol te houden. Het coachen en het begeleiden van mensen met over/onder gewicht volgens de GCN methode heeft als gevolg dat je het gezond gewicht bereikt dat bij je past.

Ben je gemotiveerd en wil je dat wij je op weg helpen, ondersteunen en begeleiden om je doel te bereiken? Waar wacht je op?
Jij bent het waard!