Reis: Retreat Portugal


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

 

 

Retreat in Portugal van 6-13 augustus 2022   

retreat

de tuin van ons mooie verblijf

prive meertje

dagelijks in een prive meertje een duik nemen

 

 

 

afvallen, ontspannen en het mooie Portugal ontdekken. Een mooie begin naar een optimaal gezond leven. Gezondheid is levensgeluk!

Ga mee naar het heerlijke warme Portugal in Augustus 2022. Wij verblijven in een mooi groot huis en worden met voldoende gezonde voeding verwend door Keith en Thorsten. Nadien we in Portugal voet aan de grond hebben gezet is voor jou alles verder geregeld. We gaan ,met een busje met chauffeur naar ons verblijf. Dit is een 100 jaar oude woning die geheel is opgeknapt waarin de mooie oude stijl is behouden. Er is een mooi zwembad met zout water en een grote relax/yogaruimte. In de ochtend na het ontbijt zijn er workshops die gericht zijn op een gezonder leven, hoe je dit kunt aanpakken en hoe dit duurzaam te maken , dus ook na terugkomst in eigen land.

Afvallen en een gezond leven , het is niet altijd gemakkelijk om dit in ons huidige leven in te voegen. Vaak hoor ik dat tijd, omgeving en de sociale activiteiten hier een beren op de weg kunnen zijn. Door inzichten te krijgen in je eet- en leefpatronen is het gemakkelijker om in kleine stapjes je doel te kunnen bereiken. Een gezond gewicht wordt beïnvloed door voeding maar ook door voldoende ontspanning(slaap) en beweging.

Gedurende onze trip in Portugal zal ik als coach je persoonlijk begeleiden om een goed begin te maken naar jouw doel. Voor de reis krijg je een intake gesprek dit kan zowel life als online plaatsvinden. Gedurende de reis is er de mogelijkheid om een persoonlijk coach gesprek aan te vragen en de workshops te volgen. Na afloop als we weer thuis zijn vindt er nog een exit gesprek plaats.

Verder word je aanvullend verwend met een klankschalen sessie en een massage. Elke dag kun je deelnemen aan een uitstapje met onze chauffeur.

Vind jij het ook moeilijk om een goed begin te maken aan een gezonder leven, wil jij dit ook op een prettige amusante manier met hulp neem dan contact met me op via het contactformulier.